تکنو نیوز

اخبار و اطلاعات بروز تکنولوژی

تکنو نیوز

اخبار و اطلاعات بروز تکنولوژی

بایگانی

دانشمندان، نانو کاغذهای قابل تجزیه به‌طور طبیعی و متصل به اینترنت ساخته‌اند که از آن‌ها می‌توان برای جمع آوری داده‌ها و اندازه‌گیری میزان رطوبت سطح خاک، بدون ایجاد ضایعات الکترونیکی سمی استفاده کرد.

به گزارش کالاسودا و به نقل از dailymail، محققان در ژاپن نوع جدیدی از کاغذ نازک قابل تجزیه به طور طبیعی و متصل به اینترنت ایجاد کرده‌اند که ضخامت آن فقط یک میلی متر است. این تیم با ارائه این کاغذ نانومتری، معتقد است که می‌تواند شیوه جمع آوری گسترده‌ی داده‌ها در طبیعت را تغییر دهد.

این پروژه در انستیتوی تحقیقات علمی و صنعتی دانشگاه اوزاکا (ISIR) توسط تیمی از دانشمندان به سرپرستی محقق دکتری تاکاکی کاسگو انجام شده است.

در آزمایشات، نانو کاغذ پس از 40 روز قرار گرفتن در سطح یک زمین آزمایشی تست شد. محققان یک ریز سنج کوچک را درون کاغذ تعبیه کردند که به آن‌ها اجازه می‌دهد در هر جایی که نیاز باشد، رطوبت و میزان بخار آب در هوا یا خاک را اندازه‌گیری کنند.

این دستگاه با استفاده از نمودار سنجش، می‌تواند پیشرفت هایی را در مورد اندازه‌گیری سطح رطوبت برای مطالعات علمی به وجود آورد و یا به کشاورزان بزرگ کمک کند تا در زمینه‌ی آبیاری مزارع خود به روز باشند و متوجه شوند زمین هایشان در چه زمانی به آبیاری نیاز دارد.

ابزار سنجش رطوبت، داده‌ها را به یک سنسور بی سیم کوچک ارسال می‌کند که می‌تواند بدون نیاز به نظارت، داده‌ها را به صورت آنلاین به سایر دستگاه‌ها منتقل کند. در واقع این اختراع به عنوان بخشی از اینترنت اشیاء (IoT)، یک شبکه ارتباطی آنلاین ساخته است که به آیتم‌های مختلف امکان برقراری ارتباط مستقل و بدون انسان را می‌دهد.

اندازه کوچک و ضریب وزن سبک این اطمینان را می‌دهد که از این کاغذ در هر مکانی استفاده کرد؛ فرد می تواند با توجه به نیاز خود کاغذ نانو را بر روی زمین قرار دهد؛ در نهایت بعد از جمع آوری داده‌ها و با ماهیت زیست تخریب پذیر یا همان قابل تجزیه بودن بطور طبیعی، نیازی به بازیابی مجدد آن نخواهد بود.

از آزمایش‌های اولیه این تیم و نتایج حاصل از آن بسیار استقبال شده است؛ و این تیم قصد دارد نسخه‌های جدیدی را تولید کند که به آن امکان اندازه گیری انواع دیگر معیارها در شرایط متنوع را می‌دهد. این ایده شامل یک ردیاب گاز داخلی است که از آن می‌توان در دهانه آتشفشان ها یا سایر مناطق خطرناک که دسترسی به آن دشوار است؛ بهره برد.

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی